به گزارش خبرنگار خبرگزاری«حوزه»در هرمزگان، حجتالاسلام ذاکری، روز گذشته در نشست اخلاقی ویژه ماه مبارک رمضان که با حضور طلاب و اساتید و کادر مدرسه علمیه فاطمه بنت الرسول (س) جاسک، در فضای مجازی برگزار شد با اشاره به آیه شریفه « یُزَکِّیهِمْ وَ یُعَلِّمُهُمُ الْکِتابَ» اظهار داشت: تزکیه همان تربیت و تربیت به معنای فراهم نمودن زمینه و عوامل به فعلیت رسیدن استعدادهای مختلفی است که در انسان وجود دارد.
امام جمعه بندر جاسک با اشاره به وجود نازنین امام زمان(عج) و تأثیر آن حضرت در زندگی انسان ها، افزود: اعتقاد به مهدویت از دیر باز وجود داشته و در دین اسلام و مذهب تشیع یکی از اصول اصلی و اساسی اعتقاد به مهدویت است.
حجت الاسلام ذاکری افزود: امام غایب همانند خورشید پشت ابر بوده که در زمان غیبت هم می توان از وجود ایشان بهره برد و در حقیقت اعتقاد به مهدویت دارای اثر فردی و اجتماعی است.
پنج مرحله اعتقاد به مهدویت
وی، آثار تربیتی اعتقاد به مهدویت را پنج مرحله برشمرد و اذعان کرد: اولین مرحله، «روحیه انتظار» است که شخص منتظر بدون توقف، در حرکت است و این حرکت باعث رشد و نمو انسان و رسیدن به کمال می شود.
امام جمعه بندر جاسک، دومین اثر تربیتی اعتقاد به مهدویت را امید به آینده روشن معرفی و خاطر نشان کرد: آینده روشن آینده دست یافتنی است؛ آینده ای که به انسان کمک می کند دچار مشکلات نشود.
حجت الاسلام ذاکری، سومین اثر تربیتی اعتقاد به مهدویت را محبت و شوق به امام زمان(عج) معرفی کرد و افزود: کسی که به امام زمان(عج) اعتقاد و باور دارد باعث ابراز محبت می شود و فرد، اعمال خویش را درست انجام دهد.
وی، چهارمین اثر تربیتی اعتقاد به مهدویت را آمادگی و خودسازی معرفی کرد و گفت: کسی که به امام زمان(عج) اعتقاد دارد و می داند که روزی ایشان خواهد آمد و دنیا را از عدل و داد می کند، تلاش و کوشش می کند تا از یاران و سربازان حضرت باشد.
امام جمعه جاسک در پایان گفت: اعتقاد به مهدویت باعث می شود که انسان به دنبال اصلاح بوده و برای اینکه دین خدا بر روی زمین برای همیشه باشد، قیام کند.
انتهای پیام/
نظر شما